De hotels

in de Azoren

Uitgaansgelegenheden in Luxemburg

Luxemburg is niet de favoriete vakantiebestemming van die-hard feestgangers. Het uitgaansleven is wat beperkter, hoewel er genoeg clubs en bars te vinden zijn. In de hoofdstad valt het meeste te beleven. In de wijken l’Azetten en d’Hollerich zijn de meeste cafés en bars te vinden. Maar een avondje uit kan op meerdere manieren ingevuld worden. De muziekliefhebbers kunnen terecht in een van de vele theaters. Voornamelijk klassieke muziek wordt in het land gewaardeerd, maar moderne bandjes worden ook steeds populairder. En natuurlijk zijn er ook genoeg bioscopen in het land te vinden. Ga je naar de film, schrik dan niet van de dubbele ondertitelingen. Luxemburg heeft maar liefst drie officiële talen en dat is ook te merken in de filmzaal.
Aanbevolen uitgaansgelegenheden in Luxemburg stad

  • Place d’Armes
   Is een van de populairste marktpleinen van de hoofdstad Luxemburg. Het is omgeven door gezellige terrasjes waar je de avond met een hapje en een drankje kan doorbrengen.
  • Den Atelier
   Is een evenementenzaal in de buurt d’Hollerich. Hier worden vaak muzikale optredens gegeven.
  • Go Ten
   Is dé loungebar van de stad. De cocktails zijn echter niet de goedkoopste, maar dat wordt goed gemaakt door de ambiance van de club.
  • Club Byblos
   Is een van de weinige echte nachtclubs in Luxemburg. Regelmatig draaien er bekende en minder bekende DJ’s.